Nya lokaler för Migrationsverket

Från TV-produktion till kontors- och utredningslokaler för Migrationsverket.

Forsen fick ansvaret för projektledning för ombyggnad och anpassning vid ändrad verksamhet och ny hyresgäst. Projektet omvandlade Sveriges Televisions lokaler från TV-produktion till kontor och utredningslokaler för Migrationsverket. En total invändig ändring för att göra lokalerna ändamålsenliga för den nya hyresgästen. Bland annat omvandlades en TV studio till tre våningar kontor.

Byggnaden klassades som Miljöbyggnad Brons.

  • Kund: Fastighets AB Briggen
  • Forsens uppdrag: Projektledning i nära samverkan med beställaren
  • Kontakt hos Forsen: Anders Brieditis
  • Genomförandeform: Totalentreprenad
  • Genomförandetid: 2013 - 2014
  • Omfattning: Anpassning och ombyggnad för ny hyresgäst ca 10 000 kvm
  • Ort: Malmö